Wij staan u graag te woord +32 (0) 147 56 179 Klantenzone
Gemak, vertrouwen en zekerheid
Gemak, vertrouwen en zekerheid
Gemak, vertrouwen en zekerheid
Gemak, vertrouwen en zekerheid
Gemak, vertrouwen en zekerheid

Beste klant,

 

Helaas hebben we nog altijd te maken met het coronavirus. Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen, ook richting onze medewerkers, door enkel noodzakelijke afspraken op kantoor door te laten gaan. Uiteraard zijn wij via e-mail en telefoon gewoon bereikbaar. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

 

Monique Boeren
zaakvoerder

 

Verzekeren

Mensen vinden verzekeringen vaak lastig en ingewikkeld. Verzekeringen zijn ook niet eenvoudig. Baronie Verzekeringen is elke dag bezig met de ingewikkelde regels en financiële wetten die verband houden met uw privé- en professionele leven. Onze kennis en ervaring helpen u om de juiste keuzes tussen verzekeringen en verzekeraars te maken. Wij kunnen het ruime aanbod aan verzekeringen overzichtelijk aan u uitleggen. Als professioneel en onafhankelijk tussenpersoon zijn wij de ideale partner om u hierin te begeleiden, ook bij toekomstige veranderingen in uw leven.

 

Bekijk alle verzekeringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schadeservice

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en blijft niemand ervan verschoond. Heel vervelend allemaal. Daar waar het schade met zich meebrengt, is het natuurlijk extra vervelend als u zich daarbij ook nog zorgen moet maken om de financiële afwikkeling ervan. Ook hierbij is Baronie Verzekeringen er voor u en wij nemen u deze zorg zoveel mogelijk uit handen.

 

In het geval van schade willen wij u vragen ons zo snel mogelijk te contacteren en ons zo snel mogelijk van onderstaande gegevens te voorzien:

 

Online schadeformulier